Με το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στο Mad Clip ασχολήθηκε και το μεσημέρι της Τρίτης το Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου. Η ενημερωτική εκπομπή του Alpha παρουσίασε, για πρώτη φορά, την εκδοχή που δίνει ο πατέρας του ράπερ για το θανατηφόρο τροχαίο.

Ειδικότερα, ο πατέρας του Mad Clip δήλωσε στο Tlive πως «ο γιος μου ήταν πάρα πολύ καλός οδηγός, έτρεχε και στην Κύπρο σε αγώνες και από μικρό παιδί είχε αρρώστια με τα αυτοκίνητα. Όπως την είχε και ο πατέρας του. Εγώ δηλαδή».

«Από εκεί και πέρα, επειδή το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κοντό και έχει τη μηχανή πίσω, όταν απενεργοποιείς τα συστήματα ασφαλείας antispin, όπως τα απενεργοποιούσε ο γιος μου, το οδειγείς με τα χέρια. Αυτό έκανε ο γιος μου. Όσοι είναι αυτοκινητιστές και οδηγοί αγώνων καταλαβαίνουν τι θα πει αυτό. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να φύγει ποτέ σε στροφή εάν είχε τα συστήματα ασφαλείας ενεργοποιημένα. Όταν γλιστράει ο ένας τροχός, φρενάρει το αυτοκίνητο από μόνο του και το μαζεύει. «Τα απενεργοποιούσε πάντα τα συστήματα ασφαλείας ο γιος μου όταν πήγαινε στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης και οδηγούσαμε και μαζί πολλές φορές».

«Ήταν το χόμπι του, ήθελε να ξεφεύγει κατά αυτό τον τρόπο» πρόσθεσε ο πατέρας του αδικοχαμένου ράπερ.