Γάμο έκπληξη έκανε η Κλέλια Χατζηιωάννου, γνωστή και ως πριγκίπισσα των τάνκερ, η οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Σκορίλα.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής και την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η Κλέλια Χατζηιωάννου με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Παντρευτήκαμε στον Αγιο Δημήτριο Ψυχικού παρουσία λίγων συγγενών και στενών φίλων λόγω της πανδημίας!! Κουμπάρες η αγαπημένη μας Ροζμαρι Χατζηιωαννου γυναίκα του αδελφού της νύφης Πόλη Χατζηιωάννου και η επιστήθια φίλη του και πολιτικός Ντόρα Πάλλη

Παρανυφάκια τα παιδιά μας Αννα και Λουκάς και η ανιψιά μας Αρια Χατζηιωάννου κόρη του Στέλιου και της Ορλας Χατζηιωάννου. Ακουλούθησε δεξίωση στο σπίτι μας στο Παλαιό Ψυχικό όπου τραγούδησε η μοναδική Αννα ΒίσσηΚαι στα δικά σας οι ελεύθεροι», έγραψε στην ανάρτησή της η Κλέλια Χατζηιωάννου.

Μάλιστα δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον σύζυγό της από την ημέρα του γάμου τους. Οπως μπορείτε να δείτε η κόρη του αείμνηστου εφοπλιστή Λουκά Χατζηιωάννου επέλεξε μια εντυπωσιακή δημιουργία με λευκή δαντέλα και ο γαμπρός σκούρο μπλε κοστούμι ενώ ο στολισμός στο σπίτι έγινε με λευκά τριαντάφυλλα.