Συστατικά

Για τη σαλάτα:

3 φλ. μικρά ζυμαρικά ολικής αλέσεως, μαγειρεμένα
4 φλ. μπρόκολο ψιλοκομμένο
1 1/2 φλ. παριζάκι, κομμένο σε κύβους
1 κίτρινη ή κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
1/4 κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
1/3 φλ. σταφίδες
Πιπέρι για τη γεύση
4 φλ. φύλλα από σπανάκι

Για το dressing:

1/2 φλ. μαγιονέζα χαμηλή σε λιπαρά
1/3 φλ. γιαούρτι χωρίς λιπαρά
1/4 φλ. κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
3 κ. σούπας λευκό ξίδι
1 κ. σούπας μουστάρδα dijon
1 κ. σούπας μέλι
1 1/2 κ. γλυκού κρεμμύδι λιωμένο
1 1/4 άνηθος ξερός
1/2 κ. γλυκού σκόνη κρεμμυδιού
Λευκό πιπέρι για τη γεύση

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, τη κρέμα γάλακτος, το ξίδι, τη μουστάρδα, το μέλι, το κρεμμύδι, τον άνηθο και τη σκόνη κρεμμυδιού και ανακάτεψε καλά.
Πρόσθεσε στα βρασμένα ζυμαρικά το μπρόκολο, το παριζάκι, τη πιπεριά, το κρεμμύδι και τις σταφίδες.
Πρόσθεσε το dressing και ανακάτεψε ομοιόμορφα.

Πηγή: tlife.gr