Συστατικά

8 κρουασάν βουτύρου, κομμένα στη μέση
8 φέτες cheddar
8 φέτες καπνιστό ζαμπόν
6 μεγάλα αβγά
1/3 φλιτζάνι γάλα
1/2 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180 βαθμούς C και τοποθετείς τις κάτω φέτες των κρουασάν σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
Βάζεις μία φέτα ζαμπόν και μία φέτα cheddar σε κάθε φέτα κρουασάν.
Σε ένα μπολ, χτυπάς μαζί τα αβγά με το γάλα και αλατοπίπερο.
Σε ένα λαδωμένο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά ψήνεις τα αβγά, θρυμματίζοντας τα για να γίνουν scrambled.
Μόλις τα αβγά αρχίζουν να σταθεροποιούνται, προσθέτεις την τριμμένη μοτσαρέλα μέχρι να λιώσει και αφαιρείς το τηγάνι από την φωτιά.
Μοιράζεις τα scrambled αυγά πάνω από το ζαμπόν και το τυρί και σκεπάζεις με το επάνω μέρος των κρουασάν.
Ψήνεις στον φούρνο για 10 λεπτά και τα αφήνεις να κρυώσουν ελαφρώς μέχρι να τα σερβίρεις.

Πηγή: tlife.gr