Ακυρώνεται η συναυλία

Μέσα σε αυτό το κλίμα σύγχυσης και αβεβαιότητας που προήλθε από τα νέα μέτρα στην πόλη της Πάτρας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να μην πραγματοποιήσουμε τη συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στο Εργοστάσιο Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος».

Στους κατόχους εισιτηρίων με αγορά μέσω παραγγελίας στο Viva.gr, τα χρήματα θα επιστραφούν ηλεκτρονικά από την επόμενη εβδομάδα στον λογαριασμό τους.

Όσοι αγόρασαν εισιτήρια από τα σημεία προπώλησης, παρακαλούνται να τα εξαργυρώσουν από το σημείο όπου τα προμηθεύτηκαν. 

Ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε να σας δούμε σύντομα σε μία νέα συναυλία.

 

Η Ματούλα Ζαμάνη ξεκινάει και πάλι την βόλτα της παρέα με τους συνεργάτες της, για να βρεθεί ξανά κοντά στους φίλους της σε όλη την Ελλάδα.

"Σ’ ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και σκοτεινό τοπίο, το όνειρο και η αγάπη για τη φύση και τη μουσική μας βοηθάν να αντιμετωπίζουμε και να μικροαπολαμβάνουμε την πραγματικότητα. Με τους πλανήτες αρωγούς, τη δύναμη του ασφοντυλίτη και του Αμοργιανού φλασκόμηλου, ερχόμαστε κοντά να καλοκαιρίσουμε, να μοιραστούμε και να ανακαλύψουμε χαραμάδες αναπνοής και χαράς.. Τολμηρά αγόρια στα όργανα, καινούργια τραγούδια που ατενίζουν το μέλλον, ασυμβίβαστες χορευτικές λησμονημένες φιγούρες, αντάρτικες μελωδίες που αίρουν την απαγόρευση, είναι μερικά από τα στιγμιότυπα μιας ανείπωτης ξαφνικής αρμονίας..

Σπύρος Μοσχούτης- Τύμπανα
Γιάννης Κονταράτος- Βιολί, microkorg
Nίκος Αγγούσης- Κλαρίνο
Κυριάκος Ταπάκης- Λαούτο, ούτι
Γιώργος Μπουλντής- Acoustic bass, synth bass
Σωτήρης Μαυρονάσιος- pads, loops, τύμπανα