Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός και χορογράφος μίλησε για τη Ρένα Βλαχοπούλου, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, το γάμο της με τον Βαγγέλη Σειληνό, αλλά και τον Φρέντυ Γερμανό.

«Η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν ένα πρόσωπο που έγραψε πολύ στη ζωή μου, αλλά με μάλωνε σκληρά. Μια μέρα ξέχασα να πάρω τσιχλόφουσκες μαζί μου για το γύρισμα και με βάρεσε κανονικά. Δεν κάναμε γύρισμα εκείνη την ημέρα γιατί ήμουν τρακαρισμένη. Ήμουν ο καρπαζοεισπράκτορας.

Μόλις με είδε η Αλίκη Βουγιουκλάκη, έξαλλη μπαίνει μέσα και λέει “αποκλείεται, είναι σχεδόν ξανθιά, η μόνη ξανθιά στις ταινίες μου είμαι εγώ”. Με βάψανε μελαχρινή, το κλάμα της ζωής μου έκανα, θεωρούσα ότι δεν μου πήγαινε καθόλου», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Η Μαρία Ιωαννίδου πρόσθεσε επίσης: «Ο Βαγγέλης Σειληνός ήταν ένας θεός. Δεν ήθελα να παντρευτώ στα 16 μου, αλλά τον αγαπούσα. Στον γάμο μας με το Φρέντυ Γερμανό ήμουν παράλυτη και πέθαινα. Με τον Φρέντυ ανταλλάσαμε σημειώματα ακόμα κι όταν είχαμε χωρίσει. Ήμουν γεννημένη μανούλα, όμως, ο θεός με τιμώρησε γιατί είχα κάνει πολλές αμβλώσεις».