Μαθαίνοντας τα παιδιά ξένες γλώσσες έρχονται σε επαφή με άλλους πολιτισμούς και κουλτούρες και αποκτούν όσο το δυνατό περισσότερα εφόδια.

Οι σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας και εκμάθησης των ξένων γλωσσών θα καλλιεργήσουν τη θετική στάση σας απέναντι στις ξένες γλώσσες.

Το Κέντρο Γερμανικής και Αγγλικής Γλώσσας Στάθης Καγγελάρης (sdpatras) ανοίγει στα παιδιά το δρόμο για να κατακτήσουν τον κόσμο.

Και το κάνουν αυτό μάλιστα μέσα από μια πρωτότυπη διαδικασία χρησιμοποιώντας τις κατασκευές στην ενίσχυση της γλωσσικής ικανότητας.

Ένας ευχάριστος και δημιουργικός τρόπος για μαθητές δημοτικού να κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με μία ξένη γλώσσα.

Στο ΚΞΓ ΚΑΓΓΕΛΑΡΗΣ χρησιμοποιούν την παγκόσμια αναγνωρισμένη (1ο βραβείο στον διαγωνισμό Mc Kinsey) μέθοδο KIKUS. Με την μέθοδο KIKUS δοκιμασμένα υλικά εντάσσονται στον τρόπο εκπαίδευσης για την ενίσχυση της γλωσσικής ικανότητας και φροντίζουν για την εμπέδωση της, επικοινωνώντας με τα παιδιά μόνο στην ξένη γλώσσα.


Ιδιαίτερη σημασία έχει επίσης ο τομέας της κατασκευής.

Προσπαθούν να υποστηρίξουν τις δεξιότητες των παιδιών και μέσω αυτής της δραστηριότητας να μαθαίνουν Γερμανικά ή Αγγλικά στο πρώτο στάδιο μόνο με ακουστικά. Με τον τρόπο αυτό αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη ικανότητα τόσο στον τομέα της ακουστικής κατανόησης όσο και στον τομέα της προφοράς.

Η συνέχεια σε ένα κλασσικό τμήμα εκμάθησης διευκολύνεται σε μεγάλο βαθμό και βοηθάει ώστε η ξένη γλώσσα να παραμένει μία ευχάριστη διαδικασία. Στο ΚΞΓ ΚΑΓΓΕΛΑΡΗΣ οδηγούνται σε εξετάσεις αναγνωρισμένων και έγκυρων φορέων (GOETHE INSTITUT, CAMBRIDGE, MICHIGAN) χτίζοντας σχέσεις με τους μαθητές τους, οι οποίοι μέσα από τις δράσεις και τα ταξίδια στο εξωτερικό κατανοούν τις νοοτροπίες των άλλων λαών και καταφέρνουν όλοι μαζί να ζουν ένα ταξίδι εξερεύνησης και όχι μία υποχρέωση. Περισσότερες πληροφορίες στο sdpatras.gr