Την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό παραχώρησε ο Γιώργος Πατούλης στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μπέζα. Ο Περιφερειάρχης Αττικής μίλησε από καρδιάς τόσο για την επί χρόνια σύζυγο του, Μαρίνα όσο και για την σχέση με την μητέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, τα προσωπικά μου ζητήματα τα διαχειρίζομαι αποκλειστικά μόνος. Σέβομαι όλους και έτσι θέλω να σεβαστούν και εκείνοι την προσωπική μου ζωή, η οποία είναι αποκλειστικά δική μου. Με τη στάση μας σηματοδοτούμε τη δική μας θέση και αυτό που λαμβάνει ο κάθε πολίτης και εκεί μας κρίνει».

«Μετά από τον χωρισμό υπάρχει σεβασμός, αγάπη και πάντα θέλεις ο άλλος να είναι καλά» συμπλήρωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA. «Θεωρώ σε κάθε περίπτωση, εφόσον είναι δυνατόν, το παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς είτε αυτοί είναι μαζί είτε αυτοί είναι χώρια. Μέσα σε ένα ήρεμο περιβάλλον, μέσα από μια ήρεμη και φιλική σχέση η οποία δεν θα επηρεάσει καθόλου την εξέλιξη του παρόντος και κυρίως του μέλλοντος του παιδιού».