Το πάλεψε η Πατρινή πρωταθλήτρια πυγμαχίας, Αντωνία Γιαννακοπούλου, στο διεθνές τουρνουά νεανίδων "Golden Gloves" που έγινε στη Σερβία.

Η νεαρή που αγωνίστηκε με τα χρώματα της εθνικής, έπαιξε στον ημιτελικό των 54 κιλών με την Ρωσίδα Αναστασία Κιριένκο και έχασε με 3-2. Ωστόσο έδειξε να είναι έτοιμη για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει τον επόμενο μήνα.

Μάλιστα η EUBC, η επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας πυγμαχίας, στην αναφορά της για την Πατρινή πυγμάχο την αποθεώνει για το προηγούμενο παιχνίδι που είχε δώσει με την επίσης Ρωσίδα και πιο έμπειρη αθλήτρια την Άννα Πλατάνοβα την οποία και είχε νικήσει για να περάσει στα ημιτελικά.

Την χαρακτηρίζει δε ως η έκπληξη της ημέρας. Ο προπονητής πυγμαχίας της Παναχαϊκής, Νίκος Πλέας έγραψε τα εξής για τη μάχη της αθλήτριάς του: «Πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτρια μας Γιαννακοπούλου Αντωνία που πραγματοποίησε έναν αντάξιο αγώνα-εμφάνιση ανάλογo των ικανοτήτων της και δικαιούταν την νίκη! Το αποτέλεσμα όμως δόθηκε 3-2 υπέρ της Ρωσίδας!

Σκοπός μας ήταν να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε και να αναβαθμιστούμε μέσα από αυτούς τους αγώνες για να φτάσουμε στον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα σε ένα μήνα… Keep working Antonia».