Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και αυτή την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Τον έναν χρόνο της απουσίας της, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτιόνταν αν θα κάνει το comeback της με βραδινή εκπομπή. Η ίδια, μιλώντας στη Σπυριδούλα Κάμπου και το Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, αποκάλυψε για πρώτη φορά γιατί δε θέλει να κάνει βραδινή εκπομπή.

«Είναι δύσκολο για μένα να μην κάνω ζωντανό, να μην τα λέμε καθημερινά με τον κόσμο. Αλλάζει όλη μου η διάθεση όταν μπαίνω στο πλατό. Ξέρεις πόσες φορές έχω πάει με μεγάλο ζόρι στη δουλειά και άλλαξε όλη μου η διάθεση με το που πάτησα το πόδι μου στο πλατό; Οι τηλεθεατές είναι η παρέα μου και δουλεύουμε ο ένας για τον άλλο, γνωρίζοντας τις ανάγκες μας. Αυτό μου έλειψε πολύ» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την επιστροφή της, δήλωσε στην εφημερίδα: «Είχα επιλογές, όπως ξέρετε, να πάω οπουδήποτε… Απλώς, πάω πάντα όπου αισθάνομαι καλά, όπου αισθάνομαι εμπιστοσύνη, και το Mega μου δίνει και τα δύο».

Τέλος, εξομολογήθηκε πώς διατηρεί τη φρεσκάδα της. «Είναι θέμα DNA, αλλά ας μην κρυβόμαστε: Με προσέχω, φροντίζω το δέρμα μου, βάζω τις αμπούλες μου, πίσω πολύ νερό, ενώ η μεγαλύτερη βιταμίνη είναι ο ύπνος. Εικοσιπέντε χρόνια κοιμάμαι σαν τα μωρά. Πιο νωρίς και από τα παιδιά μου. Επίσης, η στρωτή καθημερινότητά μου και το ότι είμαι ένας άνθρωπος που δεν κουβαλώ μαυρίλα μέσα μου. Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων με αυτά που έχω στη ζωή μου: τη δουλειά μου, τα παιδιά μου, τον αντρούλη μου, τους γονείς μου. Δεν υπάρχει κάτι να μου μαυρίζει τη ψυχή».