Με αφορμή τον ορισμό νέων αντιδημάρχων στο Δήμο Ερυμάνθου ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο", Διαμαντής Κανελλόπουλος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Επί της ευκαιρίας του ορισμού νέων αντιδημάρχων στο Δήμο Ερυμάνθου, η παράταξη μας, εκφράζει ευχές για καλή και παραγωγική θητεία σε όσους ανέλαβαν νέα καθήκοντα.

Ταυτόχρονα όμως, εκφράζεται και μία ανησυχία, για το αν η νέα σύσταση είναι αποτέλεσμα πραγματικών αναγκών, ή προσπάθεια άρσης παραπόνων των στελεχών της συμπολίτευσης. Και η παραπάνω ανησυχία έγκειται στο γεγονός , πως δημιουργήθηκε ένα πολυάριθμο επιτελικό σχήμα διοίκησης που απορρόφησε ένα συντριπτικό ποσοστό στελεχών της παράταξης που διοικεί το Δήμο και που σίγουρα θα προκληθεί σύγχυση αρμοδιοτήτων .

Είναι επίσης εντυπωσιακό, πως το νέο σχήμα, είναι σχεδόν ισάριθμο με το διοικητικό προσωπικό του Δήμου μας ( Δήμαρχος, 5 Αντιδήμαρχοι, 4 Εντεταλμένοι, 1 Γενικός Γραμματέας του Δήμου).

Μία τελευταία απορία είναι ο τρόπος που αξιολογήθηκαν και κρίθηκαν προς αντικατάσταση οι αντιδήμαρχοι που ορίστηκαν μόλις ένα χρόνο πριν. Διότι αν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα κρίθηκε επιβεβλημένη η αλλαγή τους, κάτι ήταν
λάθος, είτε ο ορισμός είτε η αντικατάσταση..

Θα περιμέναμε απαντήσεις, αλλά πρόκειται για τη δημοτική αρχή Ερυμάνθου...