Η Ανέτ Αρτάνι έγινε ευρύτερα γνωστή με την συμμετοχή της στο Fame Story ενώ το 2006 εκπροσώπησε στην Eurovision της Αθήνας, την Κύπρο.

Η τραγουδίστρια, που πλέον ζει μόνιμα στην Αμερική, παραχώρησε συνέντευξη στο oikotimes.co.uk κι ανάμεσα σε άλλα εξέφρασε την πικρία της ότι η συμμετοχή δεν έλαβε αρκετή υποστήριξη από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είχα κάποια υποστήριξη, αλλά δεν ένιωσα υποστήριξη από την Ελλάδα. Όταν πήγαινα σε άλλες χώρες παρατηρούσα ότι έπαιζαν και ήξεραν το τραγούδι μου, κάτι που δε συνέβη στην Αθήνα. Αυτό με ενόχλησε διότι δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί γίνεται, αφού Ελλάδα και Κύπρος είναι ένα.

Επίσης, μίλησε για το πράσινο φόρεμα που φορούσε στις πρόβες του ημιτελικού και δεν το είδαμε ποτέ στο σόου. Η τραγουδίστρια επεσήμανε ότι αυτό το πράσινο φόρεμα ήταν μόνο για τις πρόβες και ότι στον ημιτελικό θα φορούσε μια δημιουργία του Κύπριου σχεδιαστή Παντελή Μήτσου, το οποίο ήταν, όπως είπε, ένα αγγελικό φόρεμα με φτερά. Μιας, όμως, που το τραγούδι ήταν μπαλάντα, οι άνθρωποι γύρω της επέμεναν σε κάτι πιο απλό κι έτσι φόρεσε το κίτρινο με το οποίο την είδαμε να διαγωνίζεται. Ωστόσο, η Αννέτ ένιωσε μετανιωμένη, αφού πιστεύει ότι τελικά έπρεπε να φορέσει το φόρεμα του Παντελή Μήτσου.

Με πληροφορίες από Infe Greece