Αν κάτι μας έλειψε στην εποχή της πανδημίας αυτό είναι αγαπημένα στέκια τα οποία επισκεπτόμασταν συχνά για να περάσουμε ξεχωριστές ώρες με δικά μας πρόσωπα σε ένα ιδιαίτερο κλίμα.

Σε αυτή την κατηγορία αναμφίβολα ανήκει το "Έντεκα Pub" στην οδό Φιλοποίμενος.

Όντας στην "καρδιά" της πόλης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ευκολία πρόσβασης Πατρινών και φοιτητών, συστήθηκε στο κοινό το 2017 και έκτοτε χάραξε τη δική του πορεία στην εστίαση της Αχαϊκής Πρωτεύουσας.

Έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα για τη χειμερινή σεζόν, η μοντέρνα παμπ της Πάτρας στις 16 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πόρτες της, υπόσχοντας να μας κάνει να ξεχάσουμε τα καθιερωμένα.


Με βασικά χαρακτηριστικά του το ξύλινο στοιχείο, την χαλαρή ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον, σας προσκαλεί να ζήσετε αυθεντικές στιγμές.

Και μπορεί να βρίσκεται μακριά από τις γενέτειρες χώρες των pub, ωστόσο είναι τόσο κοντά και μέσα στη φιλοσοφία τους.

Στα συν του είναι οι προσεγμένες προτάσεις του καταλόγου όπου συμπληρώνει ιδανικά τα "θέλω" του καθενός, δίνοντας σας τη δυνατότητα να ταξιδέψετε νοερά ανά τον κόσμο, μέσα από ένα μπουκάλι μπύρας ή ένα ποτήρι ουίσκι.

Αυτό παράλληλα που κάνει το "Έντεκα Pub" να ξεχωρίζει είναι πως... παίζει την ιδανική "μπάλα" καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας.


Το πρωί ξεκινάει με δυνατό, μυρωδάτο και φρεσκοκομμένο καφέ, το μεσημέρι η όρεξη ανοίγει με μπύρα, κρασί, ούζο και τσίπουρο με απολαυστικούς μεζέδες που προσφέρει το κατάστημα αλλά και εκλεκτά πιάτα που θα βρείτε στον κατάλογο, ενώ για τα βράδια προγραμματίζονται θεματικές βραδιές, ώστε να ταξιδέψουμε μουσικά, όπως παλιά.

Με τον μάγειρα Κώστα Προδρόμου να επιμελείται το γευστικό μενού και μια πλούσια γκάμα γνωστών κατηγοριών σε ποτά, το "Έντεκα" θα γίνει ο νέος αγαπημένος σας αριθμός.

Be there!