Η περσινή νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στην κάμερα της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love It» και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα όπου ξεσπάθωσε για την πρώην συμπαίκτρια της, Σοφία Δανέζη.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μπορώ να πω το εξής. Δόξα τον Θεό έχω πάρα πολύ κόσμο, οι οποίοι με ενημερώνουν για το κάθε τι. Εγώ δεν είχα χρόνο να δω τη συνέντευξη της κοπέλας (Σοφία Δανέζη). Θλίβομαι γιατί για άλλη μια φορά αυτά τα άτομα προσπαθούν να σταθούν στην επικαιρότητα χρησιμοποιώντας το όνομα μου».

«Θα ήθελα να δείξουν κάτι ούτως ώστε να μείνουν και στην επικαιρότητα. Πρέπει σώνει και καλά να λένε το όνομα μου; Έχει τελειώσει το Big Brother! Εύνοια δεν τους δίνω πια. Η κοπέλα δεν ζήτησε ούτε μία συγνώμη για όλα αυτά που μου έκανε στο παιχνίδι» πρόσθεσε η περσινή νικήτρια του Big Brother. «Δεν μπορώ να συγχωρήσω μερικά άτομα τόσο εύκολα. Έχουν περάσει οχτώ μήνες αλλά, όχι, υπάρχουν κάποια άτομα που δεν μπορώ ακόμα να τα συγχωρήσω. Αρκετά με το όνομα μου»

«Θεωρώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της τηλεόρασης, μου αρέσει όλο αυτό εδώ και από εκεί και πέρα βλέπουμε» τόνισε, επίσης, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.