Ένα αρνητικό σχόλιο για φωτογραφία που ανέβασε και την δείχνει να θηλάζει τα μωρά της, δέχθηκε η Χριστίνα Μπόμπα και δε δίστασε να απαντήσει.

Η γνωστή influencer παρόλο που έχει πλέον ελάχιστον ελεύθερο χρόνο, προσπαθεί να διατηρεί την επαφή της με τους οπαδούς της. Σε ένα Q&A δέχθηκε μία ερώτηση σχετικά με τη φωτογραφία που ανάρτησε πριν από μερικές ημέρες και την έδειχνε να θηλάζει τα δίδυμα κοριτσάκια της.

«Το να θηλάζεις είναι προσωπική στιγμή. Γιατί ανεβάζεις με τα μωρά σου και το στήθος έξω;» ρώτησε κάποια οπαδός της, με την Χριστίνα Μπόμπα όμως να δίνει μια αποστομωτική απάντηση.

Η αποστομωτική απάντηση

«Το να θηλάζω εγώ ή οποιαδήποτε γυναίκα, είναι μια φυσιολογική στιγμή της ημέρας, όπως όταν τρώει η ίδια, ή βγαίνει τη βόλτα της, ή κάνει κάτι καθημερινό.

Οι μαμάδες θηλάζουν 7-8 φορές το 24ωρο και έχουν το δικαίωμα να θηλάζουν όπου και όποτε θέλουν. Δημόσια και χωρίς να κρύβονται. Το αν κάποιος ενοχλείται, είναι πρόβλημα δικό του και δεν οφείλει να το σκεφτεί η μαμά που φροντίζει το μωρό της» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.