Μπορεί η ταινία «Prêt-à-Porter» να μην είχε λάβει τις καλύτερες κριτικές όταν κυκλοφόρησε to 1994, ωστόσο σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η πλατφόρμα streaming Paramount+ αναπτύσσει μια σειρά βασισμένη στην ταινία, η οποία θα περιστρέφεται γύρω από μια νέα γενιά μοντέλων, σχεδιαστών και εκπροσώπων του Τύπου που όλοι διεκδικούν την επιτυχία στον κόσμο της μόδας.


Η πρωτότυπη ταινία γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι με πρωταγωνιστές πολλούς διάσημους σταρ, Σοφία Λόρεν, Λορίν Μπακόλ, Τζούλια Ρόμπερτς, Μαρτσέλο Μαστρογιάνι, Ανούκ Εμέ, Φρανσουά Κλουζέ κ.ά.

Δεν υπάρχουν ακόμα πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά, αλλά το καστ σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι «ποικιλόμορφο και πολυπολιτισμικό».

Τα θέματα στα οποία θα επικεντρώνεται είναι η φιλοδοξία που ανακόπτεται, η νεανική κουλτούρα, η ταυτότητα σε κρίση και ο αγώνας για την επιτυχία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline και του ΑΠΕ.

Η σεναριογράφος Έιβα Πίκετ έχει αναλάβει το σενάριο της σειράς.

Το τελευταίο διάστημα αρκετά φιλμ της Miramax γίνονται σειρές, όπως η ταινία «The English Patient» που σχεδιάζεται να μεταφερθεί στη μικρή οθόνη από το BBC.

Επιπλέον σειρά βασισμένη στην ταινία «Confessions of a Dangerous Mind» σχεδιάζει η Apple TV+.


Pret-a-Porter (1994) trailer