Αρχίζουν από την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου, οι εγγραφές και τα μαθήματα, για τις διάφορες Σχολές του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ.

Παιδιά 4-6 ετών, εισάγονται στη μουσική, μέσα από τα παιδικά μουσικά σύνολα κρουστών, κιθάρας και μαντολίνου, που καλύπτουν το χώρο της μουσικής Προπαιδείας.

Από Β΄ Δημοτικού τα παιδιά [με κάποιες εξαιρέσεις ανάλογα με το όργανο και τη Σχολή], αλλά και οι ενήλικες μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα ιδιαίτερα, στο όργανο που επιθυμούν, με εξειδικευμένους και καταξιωμένους καθηγητές.

Διδάσκονται: Πιάνο, Βιολί, Βιόλα, Τσέλο, Κοντραμπάσο, Φλάουτο, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Κιθάρα, Μονωδία, Βυζαντινή Μουσική, Σύγχρονο Τραγούδι, Ηλεκτρική Κιθάρα, Ακουστική Κιθάρα, Ηλεκτρικό Μπάσο, Κρουστά, Αρμόνιο, Ακορντεόν, Μαντολίνο, Μπουζούκι, Κλαρίνο, Ούτι, Τζουρά, Μπαγλαμά, Πολίτικο Λαούτο (λάφτα), Στεριανό Λαούτο, Κρητικό-Νησιώτικο Λαούτο, Λαϊκή Κιθάρα και Παραδοσιακό Τραγούδι.

Παράλληλα αρχίζουν και οι εγγραφές για το πρόγραμμα του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ: ‘’Σεπτέμβρης της Μουσικής’’ [για όλα τα όργανα και για όλες τις ηλικίες], κατά τη διάρκεια του οποίου θα γίνονται ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα στο όργανο επιλογής των ενδιαφερόμενων και ειδικά για τον μήνα Σεπτέμβριο, με στόχο να έλθουν σε επαφή, με το όργανο της αρεσκείας τους.

Προεγγραφές για τα Χορωδιακά και τα Ορχηστρικά τμήματα, αλλά και για το Θεατρικό Εργαστήρι, αρχίζουν επίσης την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ οι εργασίες των τμημάτων θα ξεκινήσουν 15 Σεπτεμβρίου.

Όλα τα μαθήματα και οι δοκιμές, θα πραγματοποιούνται με τους ισχύοντες υγειονομικούς όρους, λόγω της πανδημίας covid19.

Οι προεγγραφές για το πρόγραμμα ‘’Σεπτέμβρης της Μουσικής’’, θα γίνονται έως 10 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες για το σύνολο των σπουδών στο ΩΔΕΙΟ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, δίδονται καθημερινά από τη Γραμματεία του Οργανισμού, Κορίνθου 280-Γούναρη [τηλ. 2610 222248 και 2610 279679], πρωί 10-1 και απόγευμα 6-9. www.polyphonikipatras.gr