Οι ταινίες από 02/09/2021 έως 08/09/2021 στην Odeon entertainment Πάτρας έχουν ως εξής:

After: Μετά την πτώση

Το τρίτο μέρος του franchise “AFTER” βρίσκει την Τέσα να ξεκινά ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στη ζωή της. Όμως καθώς ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Σιάτλ για την δουλειά των ονείρων της, η απρόβλεπτη και γεμάτη ζήλεια συμπεριφορά του Χάρντιν φτάνει σε επικίνδυνα επίπεδα την ήδη έντονη σχέση τους, Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο μπερδεμένη όταν ο πατέρας της Τέσα εμφανίζεται και σοκαριστικές αποκαλύψεις για την οικογένεια του Χάρντιν έρχονται στο φως. Τελικά η Τέσα και ο Χάρντιν πρέπει να αποφασίσουν αν αξίζει να αγωνιστούν για την αγάπη τους ή θα πρέπει να τραβήξει ο καθένας το δρόμο του.

Σκηνοθεσία: ΚΑΣΤΙΛ ΛΑΝΤΟΝ
Σενάριο: ΣΑΡΟΝ ΣΟΜΠΟΪΛ & ΑΝΝΑ ΤΟΝΤ
Ηθοποιοί: ΜΙΡΑ ΣΟΡΒΙΝΟ, ΑΡΙΕΛ ΚΕΜΠΕΛ, ΣΤΙΒΕΝ ΜΟΓΙΕΡ, ΤΖΟΣΕΦΙΝ ΛΑΝΓΚΦΟΡΝΤ, ΧΙΡΟ ΦΑΪΝΣ ΤΙΦΙΝ
Διάρκεια: 98 λεπτά

Man of God/Ο Άνθρωπος του Θεού

Η δημοτικότητα του Νεκτάριου Κεφάλα, Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζήλια των κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αιγύπτου, ο κλήρος τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να του στερήσουν την ιερατική του ιδιότητα και να τον εξορίσουν από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Όμως ο φόρτος εργασίας τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα. Ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια και χάρη στη φήμη του το μοναστήρι μεγαλώνει. Η Mονή όμως δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο λίγο πριν το τέλος του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

Σκηνοθεσία: ΓΕΛΕΝΑ ΠΟΠΟΒΙΤΣ

Σενάριο: ΓΕΛΕΝΑ ΠΟΠΟΒΙΤΣ

Ηθοποιοί: ΤΑΝΙΑ ΤΡΥΠΗ, ΑΡΗΣ ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΚΟΓΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ, ΜΙΚΙ ΡΟΥΡΚ, ΜΑΝΟΣ ΓΑΒΡΑΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ, ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΛΕΤΣΑΝΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΚΑΛΑΝΙ, ΚΑΡΥΟΦΥΛΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΕΤΗ, ΝΙΚΗΤΑΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΤΡΟΥΣΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΓΕΩΓΛΕΡΗΣ, ΚΟΡΙΝΑ ΑΝΝΑ ΓΟΥΓΟΥΛΗ, ΜΑΡΘΙΛΙΑ ΣΒΑΡΝΑ, ΚΙΤΤΥ ΠΑΙΤΑΖΟΓΛΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΠΕΤΡΟΒ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Διάρκεια: 100 λεπτά

The Suicide Squad

Καλώς ήρθατε στην κόλαση ή αλλιώς την Μπελ Ρεβ, τη φυλακή με το μεγαλύτερο ποσοστό θανάτων στις ΗΠΑ. Εκεί όπου βρίσκονται έγκλειστοι οι χείριστοι εγκληματίες και θα κάνουν τα πάντα για να ξεφύγουν – ακόμα και αν χρειαστεί να συμμετάσχουν στην άκρως απόρρητη και σκοτεινή Task Force X. Ποια είναι η σημερινή αποστολή ζωής και θανάτου; Να συγκεντρωθεί μία εγκληματική ομάδα, αποτελούμενη από τους Μπλάντσπορτ, Πισμέικερ (Ειρηνοποιό), Κάπτεν Μπούμερανγκ, Ρατκάτσερ 2, Σαβάντ, Κινγκ Σαρκ, Μπλάκγκαρντ, Τζάβελιν και την αγαπημένη ψυχοπαθή όλων, τη Χάρλεϊ Κουίν. Έπειτα, να εξοπλιστούν ανάλογα της περίστασης και να πέσουν (κυριολεκτικά) στο απομακρυσμένο και γεμάτο εχθρούς, νησί του Κόρτο Μαλτέζε. Μέσα σε μία ζούγκλα γεμάτη εχθρούς και αντάρτικες δυνάμεις σε κάθε στροφή, η φονική ομάδα βρίσκεται σε αποστολή αναζήτησης και καταστροφής, με τον Συνταγματάρχη Ρικ Φλαγκ από εδάφους να προσπαθεί να τους κρατήσει φρόνιμους και τους κυβερνητικούς τεχνικούς της Αμάντα Γουόλερ στα αυτιά τους, να παρακολουθούν κάθε τους κίνηση. Και όπως πάντα, μία λάθος κίνηση και είναι όλοι νεκροί (είτε βρεθούν στα χέρια των αντιπάλων τους, ή ενός μέλους της ομάδας ή της ίδιας της Γουόλερ). Αν κάποιος ήθελε να βάλει ένα στοίχημα, η έξυπνη κίνηση θα ήταν να ποντάρει εναντίον όλων.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γκαν             

Πρωταγωνιστές: Μάργκοτ Ρόμπι, Ίντρις Έλμπα, Τζον Σίνα, Τζόελ Κίναμαν, Τζάι Κόρτνεϊ, Πίτερ Καπάλντι, Ντέιβιντ Νταστμάλκιαν, Ντανιέλα Μέλχιορ, Μάικλ Ρούκερ, Άλις Μπράγκα, Πιτ Ντέιβιντσον,  Χοακίν Κόσιο, Χουάν Ντιέγκο Μπότο, Στορμ Ριντ, Νέιθαν Φίλιον, Στιβ Αγκί, Σον Γκαν, Μέιλινγκ Εντζί, Φλούλα Μποργκ, Σιλβέστερ Σταλόνε, Βαϊόλα Ντειβις

Κατηγορία: Περιπέτεια Φαντασίας

Διάρκεια: 132’           

Paw Patrol: The Movie /Paw Patrol: Η Ταινία

To PAW Patrol ξαναχτυπά! Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, το PAW Patrol παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας!

Διάρκεια: 88 λεπτά
Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

Malignant

Η Μάντισον παραλύει λόγω των σοκαριστικών οραμάτων της με αποκρουστικούς δολοφόνων, και το μαρτύριό της χειροτερεύει καθώς ανακαλύπτει ότι οι εφιάλτες της μετατρέπονται σε μία τρομακτική πραγματικότητα.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάν

Παίζουν: Άναμπελ Γουόλις, Μάντι Χάσον, Τζορτζ Γιάνγκ

Κατηγορία: Tρόμου


Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις αίθουσες που θα προβάλλονται οι ταινίες πατώντας εδώ.


Επικοινωνία: