Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε στην κάμερα του Love It και την δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού με αφορμή τη συνέχιση της παράστασης «Mute» σε θέατρα της Αττικής. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο σωρό καταγγελιών που ήρθε στο φως για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι πως είναι πολύ λεπτή η ισορροπία ανάμεσα στη λέξη «ψωνίζομαι» και «μου ανεβάζω την αυτοεκτίμηση». Φυσικά και έχω τσακωθεί με συναδέλφους γιατί η δουλειά μας έχει πάθος και στην κούραση πάνω. Είμαστε πολύ εκτεθειμένοι, πολύ ντροπαλοί παρόλο που κάνουμε μια δουλειά που δεν φαίνεται αυτό».

Όσον αφορά στις καταγγελίες για κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, ο Γιώργος Χρυσοστόμου τόνισε πως «όλοι έχουμε ακούσει απλά σε κάποιες φράσεις υπάρχει μια φυσική άμυνα κάποιων ανθρώπων να βουλώνουν τα αυτιά τους από μόνοι τους. Ο καθένας δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποιες πληροφορίες που ρέουν έτσι εύκολα. Μπορώ να σας πω τότε ότι φοβήθηκα πολύ γιατί δεν ήξερα πόσο μεγάλο μπορεί να είναι αυτό».

«Έχω δεχθεί λεκτική κακοποίηση αλλά ήταν μέρος της συνεργασίας. Μάλλον έτσι είναι κάποια πράγματα. Αν δω ότι δεν με σέβεσαι και συνεχίζω να είμαι παρών, δεν θα με σέβεσαι και στο υπόλοιπο. Έχω φύγει δυο φορές από παράσταση επειδή με προσέβαλαν. Δεν βιαιοπράγησα αλλά δεν φοβήθηκα να το βροντήξω κάτι» πρόσθεσε ο ηθοποιός στην κάμερα της μεσημεριανής εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.