Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαίρη Μηνά στη δημοσιογράφο Βίκυ Χαντζή και την εκπομπή ALPHA Παντού. Η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο τηλεοπτικό της ντεμπούτο με την σειρά «Αγγελική» καθώς και τα παιδικά της στα Τρίκαλα, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Μηνά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια πολύ έντονη η τηλεοπτική εμπειρία, πάρα πολύ πλούσια από πολλές απόψεις. τρομακτική κάποιες φορές και άλλες φορές σκέτη ευλογία. Είχε από όλα τα συστατικά».

«Ένα πολύ ισχυρό δώρο που μου έδωσε αυτή η εμπειρία ήταν να μην παίρνουμε τα πράγματα και τόσο σοβαρά και να βουτάμε στις ευκαιρίες που μας δίνονται» πρόσθεσε η ηθοποιός που γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από την σειρά «Αγγελική» στον ALPHA. «Οι γονείς μου έχουν διαμορφώσει αυτό που είμαι σήμερα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Έχω πάρει πολλά από τα ωραία τους στοιχεία, αλλά και από τα άσχημα τους, είμαι πολύ υπερήφανη για αυτό».

«Ανακάλυψα το θέατρο λίγο από σπόντα. Αυτό που αναζητούσα ουσιαστικά ήταν να δω ποια είναι η θεατρική λειτουργία και γενικά η λειτουργία μιας ομάδας. Είχα σπουδάσει κοινωνική λειτουργός και ήθελα να ασχοληθώ με τη δραματοθεραπεία. Διάλεξα την πρώτη μου σπουδή εκεί που με καλούσε η φύση μου, στο να ασχολούμαι με τον άνθρωπο. Αυτό με κέντριζε και αυτό με ερέθιζε».