Η Ακαδημία των Σπορ Πάτρας με 27 χρόνια παρουσία στα αθλητικά δρώμενα της Πάτρας, ένα σωματείο αναγνωρισμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, και εγγεγραμμένο από πέρσι στο μητρώο της, έχει την χαρά μετά από πολλές αναβολές εξαιτίας της πανδημίας covid να καλωσορίσει στη μεγάλη της οικογένεια το άθλημα των πατινιών. Ένα νέο άθλημα με πολλές επιλογές:

in Line Speed Skating, άθλημα ταχύτητας και υψηλής τεχνικής

slalom, άθλημα δεξιοτεχνίας.

"Θα γνωρίσουμε ένα άθλημα ανερχόμενο, συναρπαστικό́, πολλά́ υποσχόμενο, με αγώνες μεγάλής αναγνωρισιμότητας κυρίως στο εξωτερικό́ αλλά́ και με προοπτικές ανάπτυξης και στην χώρα μας.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται σε ανοιχτό́ ασφαλή́ φυλασσόμενο αθλητικό́ χώρο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο του Δήμου Πατρέων, αλλά́ και σε κλειστό́ ασφαλή́ χώρο τους χειμερινούς μήνες .

Από́ την Κυριακή́ 5 Σεπτέμβριου μέχρι και Τέταρτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρες 7:00 μ.μ. έως 8:30 μ.μ. θα βρίσκεται στο χώρο των προπονήσεων, το team των προπονητών, με υπεύθυνη την αναγνωρισμένη από́ τη World Slate ( παγκόσμια ομοσπονδία πατινιών ) κ. Αργυρώ́ Λοτσάρη για πραγματοποίηση δοκιμαστικών και γνωριμίας με το άθλημα, καθώς και ενημέρωση για ώρες και ημέρες προπονήσεων.

Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα μέτρων και προστασίας σύμφωνα με την νομοθεσία προς αποφυγή́ εξάπλωσης της πανδημίας του covid.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 6987150167 ( Αργυρώ́ Λοτσάρη) είτε να επικοινωνήσετε στο messenger της σελίδας μας στο fb.

Ακαδημία των Σπορ Πάτρας/Inline Speed Skating /Academy of Sport Patras GR.

Έλα λοιπόν κ εσύ́ σε περιμένουμε γιατί́ το Skate στην Πάτρα ξεκινά́ και γραφεί ιστορία!!!!", αναφέρει ανακοίνωση.