Συστατικά

Για τη σάλτσα:
3 κουτ. της σούπας σόγια sauce
1 κουτ. του γλυκού σησαμέλαιο
1 κουτ. του γλυκού καστανή ζάχαρη
Για τα ζυμαρικά:
170 γρ. άβραστα noodles
1 κ. σούπας σησαμέλαιο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα (ξεχώρισε τα λευκά από τα πράσινα μέρη)
3 φλ. ψιλοκομμένα λαχανικά όπως καρότα, πιπεριές, λάχανο, μανιτάρια, μπρόκολο
1-2 κ. σούπας ξύδι ρυζιού

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, σε ένα βάζο χτύπησε όλα τα υλικά της σάλτσας για να την ετοιμάσεις.
Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ζέστανε το σησαμέλαιο σε ένα μεγάλο γουόκ ή τηγάνι.
Προσθέστε τα φρέσκα κρεμμυδάκια (τα λευκά μέρη) και τα λαχανικά στο καυτό τηγάνι.
Σόταρε για 5 λεπτά.
Πρόσθεσε το ξύδι ρυζιού, τα φρέσκα κρεμμυδάκια (το πράσινο μέρος) και τα nodles μέσα στο τηγάνι.
Ανακάτεψε τα όλα μαζί.

Πηγή: tlife.gr