Μπορεί να γέννησε πριν από ενάμιση μήνα όμως ετοιμάζεται πυρετωδώς να επιστρέψει στην τηλεόραση. Ο λόγος για τη Νάντια Μπουλέ η οποία μετά το τέλος της σειράς «Αγγελική» επιστρέφει στην παρουσίαση, καθώς όπως φημολογείται το τελευταίο διάστημα πρόκειται να αναλάβει το DOT στον ΣΚΑΪ.

Η Νάντια Μπουλέ έχει επιβεβαιώσει στα social media ότι θα την δούμε στην τηλεόραση, χωρίς ωστόσο να έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Χθες βράδυ έκανε Q&A στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα, σε συνδυασμό με την μητρότητα:
«Ανυπομονώ και εγώ! Δεν ήταν στο πρόγραμμα, αλλά αυτό που μου πρότειναν μου αρέσει πολύ και δεν με δεσμεύει πολύ χρονικά. Ώστε να μπορώ να είμαι πολύ με την μπέμπα. Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να την αφήνω πολύ. Ίσα ίσα πιστεύω πως οι ώρες που θα λείπω θα μου κάνουν καλό και για το σπίτι. Έχω μάθει σε πολλές ώρες δουλειάς την ημέρα. Οπότε θα είναι ελάχιστη η απουσία μου σε σχέση με ένα full time ωράριο. Τα γυρίσματα θα είναι συγκεντρωμένα σε δύο ημέρες την εβδομάδα».