Ώρα για Φαγητό: Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ανανεωμένη, γεμάτη κέφι, ενέργεια και μαγειρική έμπνευση, επιστρέφει στην κουζίνα της για να μας "ξεμυαλίσει" με τις νέες συνταγές της.

Από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου και καθημερινά στις 11.30, είναι «Ώρα για Φαγητό», για δεύτερη σεζόν, στον ΣΚΑΪ.

Το μενού της εκπομπής είναι πλούσιο και περιλαμβάνει ό,τι τραβάει η όρεξή μας. Συνταγές ευεξίας με την Αργυρώ να υποδέχεται διατροφολόγους – διαιτολόγους, αθλητές και επαγγελματίες άσκησης και διατροφής, για να απενοχοποιήσει και να αποκαλύψει μυστικά και αλήθειες γύρω από τις διατροφικές συνήθειες.

Με ταξιδιάρικη διάθεση μας προτείνει τοπικές νοστιμιές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, «μαμαδίστικα» φαγητά και συνταγές που οι τηλεθεατές ζητούν από την αγαπημένη τους μαγείρισσα. Η Αργυρώ βρίσκει πάντα την κατάλληλη «Ώρα για παρέα», με έθνικ συνταγές, μαγειρικά tips και τεχνικές.

Φιλοξενεί αγαπημένα πρόσωπα για να μαγειρέψουν μαζί και να ανταλλάξουν σκέψεις και εμπειρίες. Chef, ζαχαροπλάστες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, bloggers, οι φίλοι της έρχονται στην κουζίνα της και μοιράζονται το πάθος τους για το φαγητό. Αφιερώνει μία μέρα στο γλυκό, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι αλμυρές εκπλήξεις, οι πιο trendy συνταγές των social media, αλλά και οι πιο απολαυστικές ιδέες για brunch. Τέλος, μας δίνει ιδέες για ολοκληρωμένα μενού – τέλειες προτάσεις για το τραπέζι με την οικογένεια ή τους φίλους.

Κλασικά και αγαπημένα, οικογενειακά, τοπικά και ethnic, γλυκά και αλμυρά, ρετρό και μοντέρνα, για μικρούς και μεγάλους. Ό,τι τραβάει η όρεξή μας, το βρίσκουμε στο «Ώρα για Φαγητό με την Αργυρώ», καθημερινά στις 11.30, στον ΣΚΑΪ.