Με διάθεση για εξομολογήσεις επέστρεψε από τις διακοπές της η Φαίη Σκορδά η οποία ετοιμάζεται πλέον για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες μαζί με τα παιδιά της στη Χαλκιδική και την Πέμπτη επέστρεψε οδικώς στην Αθήνα για να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την εκπομπή της.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, την Πέμπτη, η Φαίη Σκορδά θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της επιστροφής οδικώς από τη Χαλκιδική στην Αθήνα, να θυμηθεί ποια ήταν η τελευταία φορά που είχε κάνει κάτι ανάλογο, αλλά και τις σκέψεις της...

«Επτά ώρες οδήγηση. Θεσσαλονίκη -μάλλον Χαλκιδική- Αθήνα. Η μοναδική φορά που είχα τολμήσει να οδηγήσω εγώ (στις άπειρες φορές που έχω κάνει αυτό το ταξίδι), ήταν όταν μετακόμιζα Αθήνα πριν από πολλά χρόνια και έπρεπε να φέρω το αυτοκίνητό μου. Επειδή φοβόμουν μπροστά πήγαινε ο Σάββας (σσ φίλος της παρουσιάστριας και κουμπάρος της) και πίσω εγώ ακολουθούσα… Η επόμενη ήταν σήμερα… Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι η κούραση, αλλά σκέφτομαι ότι κάτι σημαίνει αυτό για μένα και ότι κάτι όμορφο, ελπίζω και εύχομαι, ξεκινάει» έγραψε η Φαίη Σκορδά για να συμπληρώσει στη συνέχεια με χιούμορ: «Ή απλά είναι από την κούραση».