Ένα ζευγάρι έχοντας ζήσει μαζί, περνώντας μέσα από δοκιμασίες, αλλά και χαρές, ήρθε εις γάμου κοινωνία, κορυφώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ευτυχία του.

Ο Νότης Πετρόπουλος και η Ηρώ Αθανασίου παντρεύτηκαν την περασμένη Πέμπτη αφήνοντας το καλύτερο γι' αυτούς για το τέλος του καλοκαιριού. Το μυστήριο τελέστηκε σε έναν από τους ωραιότερους και πιο ειδυλλιακούς χώρους για γάμους, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου στο Δρέπανο. 

Στον προαύλιο χώρο του ξωκλησιού έγινε και η δεξίωση που ακολούθησε μετά την τελετή υπό την παρουσία στενών φίλων και συγγενών του ζευγαριού που έσπευσαν να μοιραστούν μαζί του την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι οικογένειες των δύο ερωτευμένων παιδιών, γονείς και αδέλφια, που παρακολούθησαν με συγκίνηση το μυστήριο.


Η νύφη Ηρώ Αθανασίου έκλεψε, όπως αναμενόταν την παράσταση, με την ομορφιά και την λάμψη της, φορώντας ένα υπέροχο λευκό νυφικό που έμοιαζε να είναι βγαλμένο από τα παραμύθια, ενώ ο γαμπρός Νότης Πετρόπουλος, στιβαρός, δυνατός και κομψός, αλλά και διακριτικός, ζούσε την χαρά του ερωτά του.

Υπέροχη και διακριτική η κουμπάρα και στενή φίλη του ζευγαριού Όλγα Αναγνωστοπούλου, που πάντρεψε το ζευγάρι και έδειξε να είναι το ίδιο ευτυχισμένη με τα παιδιά για τον έρωτα, την χαρά τους και το ευτυχές γεγονός.

Στα κλου της βραδιάς ασφαλώς το ρύζι που δέχτηκε το ζευγάρι, με τον γαμπρό κυρίως να είναι στο στόχαστρο των καλεσμένων, με δεκάδες «πυρά» να έρχονται κατά πάνω του, το κλασικό μπουκέτο με τα λουλούδια που πέταξε η νύφη το οποίο κατέληξε εκτός πίστας σε μία κοπέλα που έδειξε να είναι αμήχανη και μακριά από το όλο «παιχνίδι» και φυσικά ο χορός των νεονύμφων.


Νότης και Ηρώ «ένωσαν» τις ζωές τους στον Άγιο ΑναστάσιοΧορός γεμάτος από έρωτα, αγάπη, θαυμασμό ο ένας για τον άλλο και δίψα για να περάσουν την ζωή τους μαζί όπως μέχρι τώρα το έχουν καταφέρει.

Κάτι που εμείς εδώ στο patrasevents.gr τους το ευχόμαστε ολόψυχα γιατί το αξίζουν και οι δύο!