Συνέντευξη παραχώρησε ο Κωστής Σαββιδάκης στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα προβλήματα υγείας που είχε αντιμετωπίσει.

Ως άνθρωπος έχεις επιδείξει ψυχική δύναμη, δεδομένου ότι ήρθες αντιμέτωπος με σοβαρά προβλήματα υγείας δύο φορές στη ζωή σου. Μία κατά την εφηβεία σου, όταν είχες πάθει παραμόρφωση οστών αλλά και πριν από λίγα χρόνια όταν έβγαλες μια κύστη στον πνεύμονα. Τι σε κράτησε όρθιο;

Γύρω μας υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα, καθημερινά συναντάμε ανθρώπους που δεν έχουν να φάνε, με σοβαρές αναπηρίες, που δεν μπορούν να δουλέψουν. Θα ήταν ύβρις εκ μέρους μου αν παραπονιόμουν για όσα βίωσα, που σε σύγκριση με τα βάσανα άλλων ανθρώπων είναι τίποτα. Πέρασα δύσκολα αλλά βλέποντας όσα συμβαίνουν γύρω μας, λέω δόξα τω Θεώ που είμαι καλά, που τη γλίτωσα με μία επέμβαση, στέκομαι στα πόδια μου και μπορώ και δουλεύω. Πρέπει να μάθουμε να αναγνωρίζουμε την αξία των μικρών και ουσιαστικών πραγμάτων. Αν δεν εκτιμάμε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας, μας κρατάει το χέρι. μας στηρίζει και μας βοηθά, είναι σαν να χάνουμε βασικές αξίες της ζωής. Οφείλουμε να καταλάβουμε ότι η υγεία είναι πάνω από όλα και να μη στενοχωριόμαστε για όσα μπορούν να αλλάξουν.