Το Καλοκαίρι #not έριξε αυλαία το μεσημέρι της Παρασκευής και η Ελένη Τσολάκη έκανε μια ιδιαίτερη αποφώνηση. Η παρουσιάστρια θα συνεχίζει τον χειμώνα στο OPEN στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, όπως αναφέρει το zappit.

«Κάθε αρχή κρύβει τις δικές της δυσκολίες και έχει τα δικά της μονοπάτια που δεν τα ξέρεις και σε τρομάζουν. Η σκέψη γι’ αυτή την εκπομπή ήταν να είναι τελείως διαφορετική. Ξεκινήσαμε να κάνουμε μια ψυχαγωγική εκπομπή, με κέφι, χαρά, διασκέδαση. Ότι έχετε συνηθίσει να βλέπετε τα πρωινά σας στην ελληνική τηλεόραση.

Η επικαιρότητα ήταν αυτή που μας άλλαξε τα σχέδια και είχε τον πρωταρχικό και τον κυρίαρχο ρόλο στις ζωές μας. Αυτό έκανε κι εμάς να ξεπεράσουμε πολλές φορές τον εαυτό μας, τον πήχη που είχαμε βάλει κι έκανε εμένα προσωπικά να μπω σε κάτι άλλα μονοπάτια τα οποία δεν τα ήξερα.

Η αλήθεια είναι ότι το χάρηκα πάρα πολύ γιατί μου άνοιξε ένα άλλο κεφάλαιο μέσα μου και αισθάνθηκα ότι με τη βοήθεια των ανθρώπων εδώ μπορέσαμε να τα ανοίξουμε μαζί. Αυτή η βοήθεια για μένα ήταν καθοριστική και καταλυτική. Ευχαριστώ όλους γιατί αυτό για μένα ήταν ένα πολύ σημαντικό restart στη ζωή μου», είπε η Ελένη Τσολάκη και συνέχισε:

«Περάσαμε δύο δύσκολους μήνες που οι ειδήσεις που είχαμε να σας μεταδώσουμε δεν ήταν ευχάριστες, αλλά προσπαθούσαμε με την καρδιά μας να βάλουμε λίγο χαμόγελο μέσα σε αυτές τις ειδήσεις».

«Τα λέμε σε πολύ λίγες μέρες σε κάτι διαφορετικό, ανανεωμένο, φρεσκαρισμένο, με την ίδια αγάπη, το ίδιο μεράκι και το ίδιο χαμόγελο», είπε στο τέλος η Ελένη Τσολάκη.