Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο αλλοδαποί, διότι εισήλθαν σε κατάστημα υπεραγοράς και αφαίρεσαν από τις προθήκες του προϊόντα, συνολικής αξίας (35) ευρώ, ενώ ο ένας από τους δυο άνδρες, προχθές το μεσημέρι, είχε αφαιρέσει από το ίδιο κατάστημα προϊόντα, συνολικής αξίας (45) ευρώ.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι οι δυο αλλοδαποί πριν από δυο εβδομάδες, ενεργώντας από κοινού, προσέγγισαν ημεδαπή γυναίκα, που κινούταν πεζή και αφαίρεσαν από την τσάντα της, το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ και δύο τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες στην συνέχεια πραγματοποίησαν σε δύο περίπτερα συναλλαγές, συνολικής αξίας (110,80) ευρώ.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των εγγράφων των δυο αλλοδαπών προέκυψε ότι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι δύο σκυλιά ιδιοκτησίας του, εξήλθαν της οικίας του και επιτέθηκαν σε διερχόμενη πεζή, προκαλώντας της ελαφρές σωματικές βλάβες.

Στον άνδρα βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους (1.200) ευρώ.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στον Αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Αερολιμένα Ακτίου Βόνιτσας, μια αλλοδαπή γυναίκα, διότι αποπειράθηκε να εξέλθει παράνομα από τη Χώρα, με πτήση που είχε προορισμό την Ιταλία, επιδεικνύοντας κατά τον διαβατηριακό έλεγχο, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.