Αν και η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκονταν πολύ κοντά στο να αποκαλύψουν ποιος έκανε τελικά, τα ρατσιστικά σχόλια για τον Άρτσι, όπως αναφέρει η νέα τους βιογραφία, επέλεξαν μετά από πολλή σκέψη να μην το κάνουν.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Page Six, η ανανεωμένη έκδοση της βιογραφίας Finding Freedom των Όμιντ Σκόμπι και Κάρολαϊν Ντουράντ αναφέρει πως στην πραγματικότητα, οι Σάσσεξ ήταν πολύ σκεπτικοί στο να αποκαλύψουν αυτή την πληροφορία στην πολυσυζητημένη τους συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ, όμως θεώρησαν πως κάτι τέτοιο θα κατέστρεφε το Μπάκιγχαμ.

Όταν συγκεκριμένα, η Όπρα ρώτησε την Μέγκαν Μαρκλ ποιος έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα του δέρματος του -αγέννητου τότε- Άρτσι, εκείνη απάντησε: «Νομίζω πως αν απαντήσω σε αυτό, θα είναι καταστροφικό για εκείνους».

Η σιωπή της βρήκε σύμφωνο και τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος με την σειρά του απάντησε: «Ποτέ δεν θα μοιραστώ αυτή την συζήτηση, όμως προς το παρόν έχω να πω, πως η ερώτηση ήταν κάπως σοκαριστική για εμάς. Κάπως αμήχανη».

Το μοναδικό πράγμα που ξεκαθάρισε το ζευγάρι ήταν πως το σχόλιο δεν έγινε ούτε από τον πρίγκιπα Φίλιππο, αλλά ούτε από την Βασίλισσα Ελισάβετ.

Ωστόσο, είναι κάπως παράλογο το γεγονός ότι αποκρύπτουν μία τέτοια πληροφορία, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι συνεχίζει τις αποκαλύψεις για το τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μπάκιγχαμ και μάλιστα, ετοιμάζει και μία νέα αυτοβιογραφία με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House, η οποία «υπόσχεται» να καταστρέψει τους διαδόχους του θρόνου, δηλαδή τον ίδιο του τον πατέρα, πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα.

Πηγή: protothema.gr