Στο Καλοκαίρι #not έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Κόρομι κι ανάμεσα σε άλλα απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε από χρήστες του διαδικτύου για την συμπεριφορά του στο Survivor.

«Οι δικοί μου είδαν σχόλια έξω από το παιχνίδι και στενοχωρήθηκαν. Ουσιαστικά τα κομμάτια που έδειχναν από μέσα στο παιχνίδι, νομίζω ότι με χαντάκωσαν και με έβγαλαν πολύ κακό. Δεν φάνηκε ο λόγος που έκανα κάποιες κινήσεις, οπότε βγάζοντάς με κακό δεν άρεσε στον κόσμο και φυσικά υπήρξαν αντιδράσεις. Αυτές οι αντιδράσεις και το μίσος που έβγαζε ο κόσμος με πολλά σχόλια, πείραξαν σίγουρα τους δικούς μου αλλά εμένα ποτέ» δήλωσε ο Γιώργος Κόρομι.

«Δικαιολόγησα τον κόσμο γιατί με αυτά που είδε είναι λογικό να αντιδρά αντίστοιχα κι ανάλογα. Υπήρξαν απειλές για το μαγαζί μου μετά την συμμετοχή μου στο Survivor αλλά και για το μαγαζί του Κώστα Παπαδόπουλου και του Γιώργου Ασημακόπουλου. Έχουν γίνει και ζημιές και δεν θέλω να αναφέρω τι έχει γίνει αλλά ευτυχώς κινηθήκαμε με την δίωξη και με κάποια άτομα και γλιτώσαμε το κακό. Αλλά αυτοί οι φανατισμοί χωρίς λόγο είναι για εμένα πολύ μεγάλο λάθος, ειδικά από την στιγμή που δεν γνωρίζεις τα άτομα και δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα στο παιχνίδι» συμπλήρωσε ο Γιώργος Κόρομι.