Η ενότητα «Το Φεστιβάλ στις γειτονιές», συνεχίζεται σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, οι οποίοι αναπτύσσουν αξιόλογη δράση στις γειτονιές της πόλης.

Το «Μαύρο Θέατρο Πάτρας» θα παρουσιάσει την παράσταση θεάτρου Σκιών «Ο καραγκιόζης και ο καπετάν Κίσσας», στην Πλατεία Ελευθερίας στις 9.30 το βράδυ.Το πρόγραμμα συνεχίζεται στην Πλατεία Ελευθερίας, στις 10.00 το βράδυ, με το μουσικό σχήμα «ΡΕΠΛΙΚΑ» σε «Ήχους της Μεσογείου». Μέλη του σχήματος είναι οι Ανδρέας Γκολφινόπουλοςστα μπουζούκι, ούτι, μπάσο&τραγούδι, τον Άκη Μποτζόληστο τραγούδι και τηνκιθάρα, τον Σταύρο Ξιούραστακλαρίνο, σαξόφωνο & πιάνο, τον Γιώργο Μπαράκο στα κρουστά και την Διονυσία Ντρουβάρη στο τραγούδι. Οι παραστάσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων «Μικρασιάτικα» του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών και Περιχώρων.

Το Σάββατο 28 Αυγούστου στην Πλατεία Ανθούπολης και ώρα 9.30 το βράδυ, θα εμφανιστεί το συγκρότημα του Νίκου Βγενόπουλου με ήχους από το παραδοσιακό δημοτικό και νησιώτικο τραγούδι, σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Ανθούπολης.

ΠΑΡ. 27/8 Παράσταση Καραγκιόζη από το ΜΑΥΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ

«Ο καραγκιόζης και ο καπετάν Κίσσας»

Πλατεία Ελευθερίας, ώρα 21.30

(Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων)

Συναυλία με το συγκρότημα ΡΕΠΛΙΚΑ «Ήχοι της Μεσογείου»

Πλατεία Ελευθερίας, ώρα 22.00

(Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων)

ΣΑΒ. 28/8 Συναυλία με το συγκρότημα του Νίκου Βγενόπουλου με παραδοσιακό δημοτικό και νησιώτικο τραγούδι

Πλατεία Ανθούπολης, ώρα 21.30

(Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ανθούπολης).