Πληθαίνουν και προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση το τελευταίο χρονικό διάστημα οι διαμαρτυρίες που ενίοτε μετατρέπονται και σε καταγγελίες για την παραβατική δράση που παρατηρείται στην περιοχή της Κουρούτας!

Στη βάση των παραπάνω, εντάσσεται και η μήνυση που προσφάτως είχε καταθέσει ηλικιωμένη γυναίκα από την Κουρούτα που αναφέρει στην καταγγελία της στοιχεία και συμβάντα εξαπάτησης της ίδιας και διάρρηξης του σπιτιού της με λεία μάλιστα, μεγάλου χρηματικού ποσού, το οποίο «έκανε φτερά» την ώρα που η ίδια νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η άτυχη γυναίκα «έφυγε» πριν λίγο καιρό από τη ζωή, όμως η υπόθεσή της θα διερευνηθεί κανονικά από τις Δικαστικές Αρχές Αμαλιάδας καθώς οι συγγενείς της, επιθυμούν την πλήρη διελεύκανση, και την έστω και μετά θανάτου δικαίωσή της!

Η ηλικιωμένη κατηγορεί με τη μήνυση άλλη γυναίκα κάτοικο της ευρύτερης περιοχής όπως και κάθε άγνωστο γι’ αυτή συνεργό της, επισημαίνοντας αναλυτικά τα όσα – όπως τονίζει – έγιναν σε βάρος της ακριβώς πριν έναν χρόνο, τον Αύγουστο του 2020.

Όπως εξηγεί στην αναφορά της, αισθανόμενη έντονη αδιαθεσία, κάλεσε στο σπίτι της, τη γυναίκα που είχε γνωρίσει νωρίτερα από προσωπική της φίλη, για να τη βοηθά στις δουλειές της. Η μηνυόμενη που έφθασε στο σπίτι μαζί με στενό συγγενικό της πρόσωπο τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο Πύργου και από εκεί λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε, διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου.

Πηγή: patrisnews.com