Μια ομάδα ιδιωτών από τον Λόγγο Αιγίου ξεκίνησαν ένα ταξίδι εθελοντισμού και αλληλεγγύης με προορισμό την πολύπαθη Εύβοια.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση στα social media οι εθελοντές αυτοί «κατάφεραν και γέμισαν δύο φορτηγά με τρόφιμα, νερά ,φάρμακα για ανθρώπους και ζώα , σκυλοτροφες , άλευρα, καλαμπόκι, παιχνίδια, ρουχισμό και τα παρέδωσαν οι ίδιοι στον Χορευτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μαντουδίου (ΜΑΚΙΣΤΟΣ ).

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια ήταν ο Σύλλογος φίλων Άνω ΖΗΡΙΑΣ ,η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας ΑΧΑΙΟΣ , πολλοί έμποροι της Πάτρας και της Αιγιάλειας καθώς και του Λόγγου ,το Βιεννέζικο ,το Χάρμα ,ο Θεόφιλος ,η Τουλίπα ,ο Νεκτάριος, ο Χορευταρης, ο Δ.Γασπαρατος  και πολλοί ανώνυμοι.

Από την περιοχή της Αιγιάλειας η εταιρεία Ηealth trade το ξενοδοχείο Long beach ,Δρουκας real estate, Φερφελης  μεταφορές , ο Π Γριλλης , Μπαβιολης , Παπαδόπουλος , Ηλιόπουλος -Ροδοπουλος ΟΕ ,El Rois Underwear ,ο Πλάτανος ,Σερβες market  και πολλοί άλλοι ανώνυμοι ιδιώτες και έμποροι.

Δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μνεία  και στην Ομογένεια που για άλλη μια φορά στήριξε με σθένος αυτή την προσπάθεια .Ο Μάριος, ο Παναγιώτης , ο Νίκος, η Βίκυ, η Ηλιάνα, ο Βασίλης , η Έφη,  η Αθανασία ,η Ελευθερία ,η Ελένη ,η Βιβή , ο Άλεξ , η Νατάσσα, ο Προκόπης , ο Γιάννης και τα άλλα παιδιά έδωσαν ένα παράδειγμα ζωής μια κίνηση ανθρωπιάς και ενσυναίσθησης . Σας ευχαριστούμε όλους».