Με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός οδηγήθηκε την περασμένη εβδομάδα ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο γνωστός τραγουδιστής παρουσίασε επιπλοκές του κορωνοϊού και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος τραγουδιστής, δεν είχε εμβολιαστεί.

Σήμερα ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Facebook για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου.

Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή. Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου “έκλεβε” ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία. Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει. Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.