Μια σπάνια συνέντευξη έδωσε η Μαρία Αλιφέρη.

Μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν η ηθοποιός αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν έκανε παιδιά.

«Ηταν επιλογή μου. Έχω δεχτεί προτάσεις γάμου, βέβαια. Απλά στο μυαλό μου την ιστορία του γάμου την έχω πολύ ψηλά. Μια ολοκληρωμένη σχέση είναι πάρα πολύ δύσκολη και σπάνια. Γάμος για εμένα σημαίνει ότι με αυτόν τον άνθρωπο μπορώ να «φύγω» μαζί. Δεν το ένιωσα αυτό με κάποιον άντρα, γι’ αυτό και δεν το έκανα. Έχω ερωτευτεί πάρα πολύ ωστόσο και με έχουν ερωτευτεί. Τον έχω χαρεί τον έρωτα», είπε αρχικά η Μαρία Αλιφέρη.

Στη συνέχεια αναφερόμενη στη μητρότητα είπε: « Hθελα πάντα πολλά παιδιά και τα έχω. Oχι δικό μου, αλλά είμαι εντάξει με αυτό. Θα ήθελα, αν είχα μια σχέση όπως στην περιέγραψα. Από τη στιγμή που δεν βρήκα αυτόν τον άνθρωπο, δεν μπήκα στη διαδικασία, μόνο για να πω ότι έκανα παιδί. Έχω πολλά παιδιά και από συγγενείς αλλά και τους μαθητές μου. Καλύτερη μάνα δεν θα μπορούσα να είμαι. Δεν αρχίζουν και τελειώνουν όλα σε ένα παιδί», είπε με ειλικρίνεια η Μαρία Αλιφέρη.