Από τη Στυλίδα, όπου και βρίσκεται αυτό το διάστημα, παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τη δημοσιογράφο Νάντια Αδαμοπούλου. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που θεώρησα πως νοσούσε από τον κορονοϊό και οξύνθηκε το αναπνευστικό του πρόβλημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν ένας πολύ δύσκολος χειμώνας με πρωτόγνωρα πράγματα. Αναμετρηθήκαμε όλοι με τον εαυτό μας και με δύσκολες συνθήκες. Σίγουρα άφησε πίσω του πράγματα που μας προβλημάτισαν, άφησε πίσω του δύσκολες καταστάσεις, άφησε ένα κενό».

Αν δεν κάνω λάθος, είχατε πει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ότι νοσήσατε.

Εγώ δεν ξέρω αν τελικά νόσησα, γιατί κάποια τεστ ήταν θετικά, κάποια αρνητικά. Είχα ένα ζήτημα αναπνευστικό, αλλά τελικά δεν ξέρουμε τι ήταν ακριβώς. Το σημαντικό είναι ότι την έβγαλα καλά, παρά το υποκείμενο νόσημα που έχω. Ωστόσο, κάποιοι συνάνθρωποι μας ταλαιπωρούνται πολύ, δεν τα καταφέρνουν όλοι. Δυστυχώς βλέπω ότι έχουμε και άλλα δύσκολα πράγματα να αντιμετωπίσουμε.

Την περίοδο του εγκλεισμού είχατε γυρίσματα στην Κύπρο για τις «8 Λέξεις»;

Ναι. Ακολουθούσαμε όλα τα πρωτόκολλα. Αγχωνόμασταν και φοβόμασταν μην νοσήσουμε. Ένα σορό χαρτιά, ένα σορό τεστ, ένα σορό προφυλάξεις αλλά τελικά όλα γίνονται.