Στη σύλληψη 75χρονου προχώρησαν, την Παρασκευή το απόγευμα, αστυνομικοί από το τμήμα Καμένων Βούρλων, μετά από μήνυση που υποβλήθηκε από 54χρονο ανιψιό του ότι πυροβόλησε δύο φορές κατά του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε μαζί με την ανήλικη κόρη του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι δύο άντρες είχαν περιουσιακές διαφορές και το επεισόδιο έλαβε χώρα το βράδυ της προηγουμένης, σε οικόπεδο στον Άγιο Κωνσταντίνο όπου βρίσκεται οίκημα ιδιοκτησίας του 54χρονου.

Ο τελευταίος κατηγορεί τον θείο του για ανθρωποκτόνο πρόθεση, την ώρα μάλιστα που είχε μαζί του και την ανήλικη κόρη του. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, από το σημείο οι αστυνομικοί συνέλεξαν έναν κάλυκα κυνηγετικού φυσιγγίου, ενώ δεν διαπιστώθηκε κάποια βολίδα ή σφαιρίδιο φυσιγγίου να έχει πλήξει το όχημα.

Ο 75χρονος παραδόθηκε οικιοθελώς στο ΑΤ Καμένων Βούρλων και το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κακό σε κανέναν και ότι πυροβόλησε στον αέρα, ωστόσο παραπέμφθηκε στην τακτική ανακρίτρια, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη 24 Αυγούστου.