Αχώριστοι είναι μετά το τέλος του Survivor o Σάκης Kατσούλης και η Μαριάλενα Ρουμελιώτη. Ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης και η 26χρονη personal trainer είναι συνεχώς μαζί. Οι δυο τους ξεκουράζονται, κάνουν βόλτες και ταξίδια περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές και απολαμβάνουν ο ένας τη φιλία του άλλου. Έτσι μετά τη Θεσσαλονίκη και τη Μύκονο βρέθηκαν στη Ρόδο.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο νησί τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, ενώ η επίσκεψή τους στη Ρόδο συνέπεσε με τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα. Έτσι, oργάνωσαν έναν μαραθώνιο όπου μάζεψαν είδη πρώτης ανάγκης βοηθώντας τους πληγέντες. Την προσπάθειά τους στήριξε και ο πρώην συμπαίκτης τους στο ριάλιτι επιβίωσης Τριαντάφυλλος, ο οποίος κατάγεται από εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της ολιγοήμερης απόδρασής τους έμειναν στο ίδιο δωμάτιο στο Rodos Palace. Μπορεί όλοι να μιλούν για επανασύνδεση, ωστόσο οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσουν αν έχουν δώσει δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους.

Την ίδια στιγμή, τα κοινά τους στιγμιότυπα στο Instagram είναι σχεδόν καθημερινά, ενώ την ημέρα της γιορτής της Μαριαλένας, τον Δεκαπενταύγουστο, ο Σάκης ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία, στη λεζάντα της οποίας έγραψε: «Λίγα πράγματα έμειναν να σου ευχηθώ και ίσως ακόμα λιγότερα να είναι αυτά που δεν τα έχεις καταφέρει με την αξία σου! Αλλά επειδή μαζί σου είναι αυτό που λένε “Ποτέ δεν ξέρεις”, σου εύχομαι κάθε σου όνειρο και επιθυμία να σου βγει όπως την έχεις ονειρευτεί».

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ! τους εντόπισε στο Santa Marina να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα


Πηγή: okmag.gr