Η φρικιαστική κατάσταση στην οποία ζούσε μια κοπέλα στην Πάτρα, ήρθε στο φως, θυμίζοντας εν πολλοίς την ιστορία στο Κωσταλέξι.

Η 20χρονη κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της την κρατούσε παρανόμως στο σπίτι του, την χτυπούσε, την εξέδιδε ενώ αποπειράθηκε και να τη βιάσει. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο 27χρονος την κατακρατούσε παράνομα στο σπίτι του από τον περασμένο Μάρτιο, την εξύβριζε, την απειλούσε και την χτυπούσε επανειλημμένα στο σώμα της, προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, ο συλληφθείς με χρήση βίας και απειλών για την ζωή της παθούσας, την εκβίαζε με σκοπό να την εκδίδει. Επιπλέον, πριν από μια εβδομάδα αποπειράθηκε να την βιάσει, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του thetoc.gr, η κοπέλα, που είναι Ρομά, όπως και ο κατηγορούμενος, έχει και ένα κοριτσάκι 18 μηνών, ενώ είχε μείνει έγκυος από τον ίδιο άνδρα που τη βασάνιζε. Ωστόσο, απέβαλε εξαιτίας των ξυλοδαρμών που υπέστη.

Οι δυο τους συζούσαν, όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα ο 27χρονος αυτός έγινε επιθετικός, την κτυπούσε και την ανάγκαζε να εκδίδεται έναντι αμοιβής σε διάφορους άνδρες. Μάλιστα αποπειράθηκε και ο ίδιος να τη βιάσει.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού, της εμπορίας ανθρώπων, της παράνομης κατακράτησης, της σωματικής βλάβης και της απειλής και με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα