Εξωφρενική επίθεση από δύο αγνώστους δέχθηκε κάτοικος του Ηρακλείου που επέστρεφε από τη δουλειά του, το βράδυ της Πέμπτης, στην περιοχή της Θερίσου.

Πρόκειται για έναν ξενοδοχοϋπάλληλο που επιστρέφοντας στο σπίτι του το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά τις 11.30 μ.μ, είδε δύο νεαρούς που επέβαιναν σε ηλεκτροκίνητο μηχανάκι και που του έκλεισαν τον δρόμο και τον περιέλουσαν με κάποιο υγρό, το οποίο τελικά ήταν... ποσότητα ούρων.

«Περπατούσα αμέριμνος προς το σπίτι μου και ξαφνικά δύο νεαρά άτομα με πλησίασαν επικίνδυνα με το ηλεκτροκίνητο δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν. Εκείνη την ώρα στην περιοχή είχε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος και τα φώτα του δικύκλου με “τύφλωσαν”. Ο συνοδηγός κρατούσε στα χέρια του ένα κομμένο πλαστικό μπουκάλι το περιεχόμενο του οποίου άδειασε πάνω στο κεφάλι και στο σώμα μου. Πριν προλάβω να συνέλθω από το σοκ είχαν εξαφανιστεί χωρίς να καταφέρω να δω τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος. Φτάνοντας στο σπίτι μου κατάλαβα ότι "με είχαν κάνει μούσκεμα" με το υγρό που μου πέταξαν, το οποία τελικά δεν ήταν τίποτα άλλο, παρά μια μεγάλη ποσότητα ούρων», είπε το θύμα της επίθεσης στην περιγραφή του.

Ο άνθρωπος κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία η οποία τώρα θα εξετάσει το υλικό που θα συλλέξει από κάμερες ασφαλείας σπιτιών και καταστημάτων της περιοχής, προκειμένου να προχωρήσει στη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: ekriti.gr