Ξεκίνησε την Τετάρτη η προετοιμασία της ομάδας στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα στην Περιβόλα με ενθουσιασμό, χαμόγελα, αλλά και με σεβασμό στα μέτρα για τον κορωνοϊό. Οι παίκτες ήταν παρόντες, «παλιοί» και «νέοι» με τον Νίκο Βετούλα να στέκεται στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

"Ξεκινάμε με αισιοδοξία" δήλωσε ο Νίκος Βετούλας δίνοντας το στίγμα του για τη νέα χρονιά. Από την πλευρά του ο Γιάννης Μολφέτας αναφέρθηκε στο στόχο της ομάδας καλωσορίζοντας τους νέους παίκτες στις τάξεις του Απόλλωνα.

Μιλώντας για τη νέα σεζόν στην «πρώτη» ο Γιάννης Μολφέτας τόνισε ότι προτεραιότητα είναι η ομάδα να παίζει ωραίο μπάσκετ και να δίνει το 100%.  Τέλος ο νεοαποκτηθείς φόργουορντ του Απόλλωνα, Γιώργος Τσαλμπούρης δήλωσε χαρούμενος για τον ερχομό του στην ομάδα και έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων, Κώστας Αποστολόπουλος, ήταν κατηγορηματικός για το μέλλον της ομάδας λέγοντας: «Βρισκόμαστε σε πολύ καλό στάδιο εξυπηρέτησης όλων των θεμάτων, που απασχολούν την ΚΑΕ.

Βρήκαμε λύσεις και προχωράμε. Έχουμε μάθει όλοι στον Απόλλωνα να δουλεύουμε και να έχουμε αλληλεγγύη μεταξύ μας. Δεν είναι μόνο τα χρήματα, αλλά και οι ανθρώπινες σχέσεις. Είμαστε έτοιμοι για το πιστοποιητικό, δεν έχουμε καμία εκκρεμότητα και κανένα πρόβλημα».

Ο πρόεδρος του ΑΣ Απόλλων, Γιώργος Αθανασίου, πρόσθεσε: «Ο Απόλλων έχει αρκετά και ικανά στελέχη, τα οποία θα βγουν μπροστά και θα οδηγήσουν την ομάδα μας με επιτυχία στην Α1. Η διοίκηση του ΑΣ και της ΚΑΕ συνεργάζονται άψογα, στην ουσία είναι το ίδιο απλώς πρόκειται για άλλες νομικές οντότητες. Είναι δύο αδέλφια».