Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή της, για τη καριέρα της και την οικογένειά της. Τι τόνισε για την κόρη της, Ισμήνη;

«Η δουλειά που κάνουμε είναι πάνω απ’ όλα ψυχή», υποστηρίζει στο okmag.gr τονίζοντας πως αν οτιδήποτε κάνουμε δεν έχει «ψυχή και αλήθεια» αυτό φαίνεται. «Ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα την αλήθεια μου και το τι θέλει η ψυχούλα μου. Πόνεσα, μάτωσα, πολεμήθηκα για αυτό και ήξερα τι τίμημα πληρώνω αλλά δεν το διαπραγματεύτηκα ποτέ».

Τα ίδια χαρακτηριστικά μοιράζεται και ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης με τον οποίο μετρά 11 χρόνια γάμου.
«Είμαστε δύο άνθρωποι πολύ παρορμητικοί, χείμαρροι», αναφέρει για τον ηθοποιό εξηγώντας πως αυτό δεν αφορά μόνο το επαγγελματικό τους κομμάτι αλλά και το προσωπικό και οικογενειακό.

Για την ταμπέλα της «ωραίας» που της έχουν δώσει: «Ένας άνθρωπος είναι πολύπλευρος, δεν είναι ένα πράγμα. Ή ένα πράγμα που μπορεί να σε χρήσει ο οποιοσδήποτε. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη ταμπέλα για μένα είναι πάρα πολύ τιμητική. Γυναίκα είμαι, φυσικά και μου αρέσει. Ταυτόχρονα ως ηθοποιός μου έχει κλείσει πάρα πολλές πόρτες. Και οι περισσότεροι του χώρου μου ίσως να έμεναν σε αυτή την ταμπέλα».

Για την κόρη της που θέλει να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Της έχουμε πει “θα είμαστε δίπλα σου”, “θα σε βοηθήσουμε 100% σε ότι μπορούμε”. Δεν το συζητάμε. Όπως δεν μας βοήθησε κανένας, τον Γιάννη κι εμένα, θα βοηθήσουμε το παιδί μας».

Για το πώς βαθμολογεί τον εαυτό της ως μητέρα: «Από τη στιγμή που πήρα την απόφαση να αποκτήσω οικογένεια και να αφοσιωθώ σε αυτήν, ήμουν εκεί. Μέχρι που έφτασε 6 χρονών έλεγα όχι σε δουλειές για να είμαι στο σπίτι με την Ισμήνη. Από επιλογή». «Με βάση το πρόγραμμα της Ισμήνης φτιάχνω το δικό μου», λέει κλείνοντας.

Πηγή: okmag.gr