Την Παρασκευή 20 Αυγούστου ξεκινάει το πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Μονεμβασιάς και στην κριτική επιτροπή βρίσκεται ένα δικός μας άνθρωπος, ο Πατρινός ηθοποιός Σωτήρης Δούβρης.

Ο Σωτήρης Δούβρης μπορεί να τελευταία χρόνια να έχει γίνει γνωστός από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές σειρές και τους ρόλους που έχει ερμηνεύσει με μεγάλη επιτυχία, όμως κατά βάση, παραμένει ένας σταθερά θεατρικός ηθοποιός.

Ένας ηθοποιός που έχοντας αποφοιτήσει από την Ανώτερη Δραματική Σχολή Δραματικής Τέχνης Γ. Θεοδοσιάδη, έχει πίσω του ένα πλούσιο ρεπερτόριο στο θέατρο, ενώ ως εκπαιδευτής υποκριτικής αυτοσχεδιασμού έχει σημαντική εμπειρία από το ερασιτεχνικό θέατρο, στήνοντας τις δικές του ομάδες στο Εργαστήρι Ερασιτεχνικού Θεάτρου που ίδρυσε ο ίδιος το 2013 και στο οποίο συνεχίζει να διδάσκει.

Άρα, η άποψη του ως μέλους της κριτικής επιτροπής σε ένα φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου σαν και αυτό της Μονεμβασίας, ασφαλώς και θα έχει μία ιδιαίτερη σημασία και αξία για τους συμμετέχοντες.

Ο ίδιος έγραψε στο facebook: «Ξεκινάει το πανελλήνιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Μονεμβασιάς και έχω την τιμή να είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής! Μεγάλη χαρά να συμμετέχω σε μια τόσο άρτια διοργάνωση με εκλεκτούς καλλιτέχνες που τιμούν το ερασιτεχνικό θέατρο».