Μετά την καραντίνα το ζητούμενο της άνεσης έχει κατακτήσει ακόμα πιο περίοπτη θέση στον κόσμο της μόδας και ίσως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα μπικίνι σε αθλητικό στυλ αποτελούν δυνατή τάση φέτος το καλοκαίρι. Ανάμεσα στις γυναίκες που τα φόρεσαν είναι και η Φωτεινή Αθερίδου, η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, που σε νέα ανάρτησή της στο Instagram από τις διακοπές στην αγαπημένη της Αίγινα ποζάρει με τον γιο της φορώντας ένα μπικίνι με κάθετες ρίγες που ταιριάζει στους περισσότερους σωματότυπους.

Βέβαια το θέμα της δημοσίευσής της δεν είναι το μπικίνι αλλά η σχέση με τον μικρό, για τον οποίο γράφει στη λεζάντα: «Μ’ αγαπάς; Πόσο; Τόσοοοοοοο». Μαμά και γιος δείχνουν, φυσικά, ότι το μέγεθος της αγάπης τους φτάνει μέχρι τον ουρανό.

Η Φωτεινή Αθερίδου μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στα social media και ένα από τα πιο τρυφερά ήταν η «συνέντευξη» που πήρε από τη γιαγιά της, πειράζοντάς τη. Ενώ η γιαγιά αναφέρεται στον σύντροφο της Φωτεινής Αθερίδου, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, ως «ο άντρας σου», εκείνη τη διακόπτει και της λέει: «Δεν είναι άντρας μου», με τη γιαγιά να συμπληρώνει: «Τι να πω, ότι τον έχεις γκόμενο και συζείς; Στη δημαρχία άμα θα πάτε, όλα θα γίνουνε νόμιμα».

Δες τη νέα ανάρτηση