Η Τάνια Τρύπη ήταν άκρως αποκαλυπτική σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η ηθοποιός, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως μπορεί να έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Καζάκο, όμως είναι εκείνος που θα πάρει τηλέφωνο αν της συμβεί κάτι και διατηρούν άψογες σχέσεις.

Η κόρη σας, η Τζένη Καζάκου, θα είναι πρωταγωνίστρια στο «Συμπέθεροι από τα Τίρανα». Επίσης, συμμετείχε στο «Βαρδιάνος στα Σπόρκα» του Μανούσου Μανουσάκη. Νιώθετε υπερήφανη; Είστε αυστηρή κριτής με την κόρη σας;

Είμαι υπερήφανη, γιατί είναι ένα εξαιρετικό παιδί με προσωπικότητα. Δεν είμαι καθόλου αυστηρή. Εγώ θέλω τα παιδιά μου να έχουν υγεία και να περνάνε καλά. Τα εμπιστεύομαι απόλυτα. Πέρα από αυτό, είμαι υπερήφανη για την Τζένη, διότι γνωρίζοντας ότι το θέατρο έχει πολλές δυσκολίες, όχι μόνο καλλιτεχνικά αλλά και βιοποριστικά, εκείνη είπε «ναι θα το κάνω» ρισκάροντας να μείνει κάποιες φορές χωρίς δουλειά, χωρίς λεφτά. Επειδή έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο. Την έχω θηλάσει μέσα στο θέατρο, συνειδητά θέλει να κάνει αυτό που πραγματικά αγαπάει. Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πιο εξαιρετικό ξεκίνημα με Μανούσο Μανουσάκη, Ρέππα, Παπαθανασίου, δεν θα μπορούσε να κάνει.

Θα θέλατε να σχολιάσετε όλες αυτές τις αποκαλύψεις που έγιναν μέσω του ελληνικού #Μe Τοο;

Τόσα χρόνια που είμαι μέσα σε αυτό τον χώρο, το λέω με το χέρι στην καρδιά, εγώ δεν έχω παρενοχληθεί ποτέ από κανέναν, θες επειδή μεγάλωσα σε αυτόν τον χώρο από παιδί, θες επειδή έβαζα όρια. Υπάρχουν, δυστυχώς κι αυτές οι περιπτώσεις που και όρια να βάλει κάποιος, οι άλλοι δεν τα αντιλαμβάνονται ή κάνουν πως δεν τα αντιλαμβάνονται. Οπότε εκεί τι κάνεις; Η χώρα μας βρίσκεται σε ένα πολύ μεγάλο αναβρασμό, δεν το έχουμε ξαναζήσει όλο αυτό. Είναι σημαντικό, πάντως, να υπάρχει θάρρος, να μπορεί κάποιος να μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό ή να ξεφύγει από κάποια άσχημη κατάσταση. Είναι σημαντικό να μην φοβάται.

Πώς νιώθετε για αυτή την θεατρική συνύπαρξη με τον Κωνσταντίνο Κοζάκο; Έχετε δηλώσει ότι είστε οικογένεια.

Το γεγονός ότι δύο άνθρωποι τελειώνουν ως ζευγάρι, από την στιγμή που είναι και γονείς, δεν σημαίνει ότι παύουν να αγαπιούνται. Υπάρχουν, βέβαια, κι αυτές οι περιπτώσεις. Με τον Κωνσταντίνο έχουμε μία εξαιρετική σχέση, με αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμό. Μας θεωρώ οικογένεια. Τον εκτιμώ πολύ και τον αγαπώ.

Τον συμβουλεύεστε;

Έχω πάρα πολύ εμπιστοσύνη στην γνώμη του, όπως έχει κι εκείνος στην δική μου. Αυτό βασίζεται πάνω στην εκτίμηση και τον σεβασμό. Είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω τηλέφωνο αν μου συμβεί κάτι, μετά τα παιδιά μου. Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι δύσκολο πράγμα. Πολύς κόσμος μπερδεύει δυστυχώς τις σχέσεις. Ο εγωισμός, όπως και η ζήλια, είναι ένα φθηνό συναίσθημα, υπάρχουν καταστάσεις που χάνεις χρόνο κι ο χρόνος είναι πολύτιμος, ειδικά μετά από κάποια ηλικία, είπε η Τάνια Τρύπη στο περιοδικό ΕΓΩ.