Συστατικά

700 γρ. baby πατάτες
2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
2 κουτ. της σούπας μουστάρδα Dijon
1 κουτ. της σούπας μουστάρδα ολικής άλεσης
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 κουτ. του γλυκού μέλι
1/2 κουτ. του γλυκού ξερό θυμάρι
1/2 κουτ. του γλυκού ξερό δενδρολίβανο
αλάτι, πιπέρι

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, προθερμαίνεις τον φούρνο στους 220 βαθμούς και αλείφεις ελαφρώς με λάδι ένα ταψί.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράσε τις πατάτες για περίπου 20 λεπτά και σούρωσέ τες.
Σε ένα μπολ ανακάτεψε το λάδι με την Dijon, την μουστάρδα ολικής, το σκόρδο, το μέλι, το θυμάρι, το δενδρολίβανο και αλατοπίπερο.
Τοποθέτησε τις πατάτες πάνω στο ταψί και με ένα πιρούνι σε ευθεία θέση πίεσέ τες μέχρι να ανοίξουν και να γίνουν φλατ, χωρίς να διαλυθούν τελείως.
Άλειψε τις πατάτες με το μείγμα μουστάρδας και βάλε το ταψί στον φούρνο.
Ψήνεις για περίπου 20 λεπτά, πασπαλίζεις με αλατοπίπερο και σερβίρεις όσο είναι ζεστές.

Πηγή: tlife.gr