"Αντιπροσωπεία του ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας βρεθήκαμε σήμερα στο σημείο παράδοσης ειδών ανάγκης για τους Πυρόπληκτους της Εύβοιας που έχει ορίσει ο Δήμος.

Συνομιλήσαμε με τα μέλη του ΔΣ του Κοινωνικού Οργανισμού κο Πελεκούδα Δημήτρη και κα Αξιώτη Βικτωρία οι οποίοι μάς μετέφεραν ότι είναι αξιοσημείωτη η συμμετοχή στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας καθώς και ότι συνέχεια καταφθάνουν συνάδελφοί μας εκπαιδευτικοί και συνεισφέρουν για τους κατοίκους της Εύβοιας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Οι Εκπαιδευτικοί δείχνουν για ακόμα μία φορά ότι η έννοια της αλληλεγγύης δε διδάσκεται μόνο στις σχολικές αίθουσες αλλά στην πράξη.Θα είμαστε δίπλα κάθε φορά σε όποιον χρειάζεται τη βοήθειά μας . Στους μαθητές μας,στους γονείς ,στους συναδέλφους μας ,στην κοινωνία.

Ευχόμαστε καλό Δεκαπενταύγουστο με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Σ.σ. Η συλλογή των ειδών θα συνεχιστεί και την άλλη εβδομάδα καθώς τα είδη πρώτης ανάγκης θα αποσταλούν σε πρώτη δόση την Τετάρτη στην Εύβοια γι αυτό όποιος συνάδελφος επιθυμεί μπορεί να επισκεφθεί τη Δομή του Δήμου.", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.