Ο Λιονέλ Μέσι αποκάλυψε σε συνέντευξή του τις στιγμές που ανακοίνωσε στην οικογένειά του ότι αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα

Σοκ, κλάμα και αβεβαιότητα. Κάπως έτσι ήταν οι πρώτες στιγμές του Λιονέλ Μέσι και της συζύγου του, μόλις έμαθαν ότι η συμφωνία με την Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Ο Αργεντινός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC αποκάλυψε τις στιγμές που πέρασε η οικογένειά του μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί και περιέγραψε το πόσο δύσκολο ήταν αυτό και για τον Τιάγκο, τον μεγάλο του γιο.

«Ο πατέρας μου ήρθε σπίτι για να μου το πει, γιατί είχε πάει το πρωί για να συναντήσει τον Λαπόρτα και όταν επέστρεψε, μου το είπε και ετοιμαζόταν να δει πώς θα το ανακοινώσει στην Αντονέλα και μετά στα παιδιά. Της το είπα και κλάψαμε, πικραθήκαμε και μετά σηκωθήκαμε να δούμε πώς θα το πούμε στα παιδιά με τον καλύτερο τρόπο γιατί τον Δεκέμβριο τους είχαμε ήδη πει ότι θα συνεχίσουμε, ότι θα μείνουμε. Και ξέραμε το πλήγμα, ειδικά για τον Τιάγκο» είπε αρχικά ο Μέσι, δίνοντας έμφαση στο πόσο δύσκολη είναι αυτή η αλλαγή για τον γιο του.

«Πολλές φορές σκεφτόμαστε πάρα πολύ και τα παιδιά το αποδέχονται με τρόπο που δεν πιστεύουμε. Ο Τιάγκο ξέρω ότι είναι σαν εμένα, ότι υποφέρει από μέσα χωρίς να το εκφράσει, αλλά δεν είναι τίποτα σοβαρό. Θα προσαρμοστεί όπως προσαρμόζεται ο καθένας. Θα είναι μια νέα εμπειρία για εκείνον και θα αναπτυχθεί σε προσωπικό επίπεδο».

Ακόμη, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και νυν της Παρί, αναφέρθηκε και στα πρώτα του συναισθήματα αφού συνειδητοποίησε πως είχε έρθει το τέλος στην Βαρκελώνη.

«Μετά την ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα δεν ξέραμε τι θα κάνουμε. Δεν είχαμε τίποτα. Αυτή η νευρικότητα, η αβεβαιότητα. Πότε θα ξεκινούσε ξανά, πού θα πηγαίναμε, η αλλαγή για την οικογένεια. Ήταν περίπλοκο μέχρι να καταφέρω να αποχαιρετήσω τον κόσμο, να μιλήσω. Αρχίσαμε να προετοιμαζόμαστε τόσο για τις ατομικές όσο και για τις οικογενειακές αλλαγές» είπε, ενώ επιβεβαίωσε πως όσο εξελίσσονταν οι διαπραγματεύσεις με την Παρί, ήταν ήδη σε επαφή με ορισμένους από τους νέους του συμπαίκτες.

«Όταν ο πατέρας μου άρχισε να μιλάει με τον Λεονάρντο, ο Νεϊμάρ το ήξερε ήδη. Άρχισα να του λέω όπως ο Ντι Μαρία και ο Παρέδες ότι υπάρχει η πιθανότητα να έρθω. Ήμασταν σε επαφή» παραδέχτηκε.

Πηγή:www.gazzetta.gr