Έναν ακόμη Ιρανό ποδοσφαιριστή φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ.

Όπως προέκυψε από τη συγκεκριμένη χώρα, η «Ένωση» ενδιαφέρεται για τον Μεχντί Γκαγιέντι.

Πρόκειται για μία υπόθεση που δεν σχετίζεται με εκείνη του Νίκλας Ελίασον και θα είναι μία έξτρα λύση στα χέρια του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Ο 22χρονος άσος είναι ψηλά στη λίστα του «Δικεφάλου», ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με την Εστεγκλάλ.

Ο παίκτης δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να αποτελέσει τον τρίτο ποδοσφαιριστή από το Ιράν (μετά τους Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί) που θα βρεθεί στα Σπάτα, αλλά η ομάδα του αξιώνει πάνω από 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του.

Οι απαιτήσεις αυτές δείχνουν πως αποτελούν εμπόδιο, όμως δεν αποκλείεται και με τη βοήθεια του ποδοσφαιριστή η ομάδα να αλλάξει στάση και να μπορέσει η ΑΕΚ να πάρει τον παίκτη.

Σε ό,τι αφορά τον Ελίασον, τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται κρίσιμα για την έκβαση της υπόθεση. Η «Ένωση» δείχνει διατεθειμένη να περιμένει μέχρι και το Σαββατοκύριακο την αντίδραση της Νιμ στην πρόταση που έχει καταθέσει για τον Σουηδό ακραίο. Η ΑΕΚ, μάλιστα, έχει διαμηνύσει πως τα 2 εκατ. ευρώ συν μισό εκατ. ευρώ μπόνους είναι το ταβάνι της και δεν μπορεί να φτάσει τα 3 εκατ. που ζητούν οι Γάλλοι.

Σε κάθε περίπτωση, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν αρχίσει να προχωρούν και τις εναλλακτικές λύσεις για να είναι έτοιμο, από τη στιγμή που στραβώσει οριστικά η υπόθεση του 25χρονου άσου.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr